30/10/2015

16 BEFORE 2016 / 16 DARĀMĀS LIETAS PIRMS 2016. GADA

Next year for me and my family will be big year. We will welcome our second boy and before that there are lot of work need to be done in my personal life and business.

I love to set goals and make lists. So I agreed to take part in Lisa's a Goal-Setting Challenge to fly higher and breathe deeper in next year.  Here are my list of 16 goals I want to complete before year 2016. I have full two month to complete the list.

Nākamais gads man un manai ģimenei ir ļoti nozīmīgs, jo pasauli ieraudzīs mūsu otrais dēliņš. Pirms šī lielā notikuma protams ir ļoti daudz darbiņu, kas ir jāizdara gan manā personīgajā dzīvē, gan biznesā, lai bez stresa varētu sagaidīt 2016. gadu un mūsu mazuli. 

Man absolūti patīk savā dzīvē nospraust mērķus, veidot sarakstus un mēģināt to izpildīt. Ne vienmēr tas sanāk. Tā nu es piekritu Lizas izaicinājumam "Mērķu nospraušanas izaicinājums" un ceru, ka publicējot šo savu sarakstu, man izdosies to arī realizēt dzīvē. Un nākamajā gadā es varēšu lidot augstāk un elpot dziļāk. Lūk mans saraksts ar 16 lietām, kuras vēlos izdarīt vēl pirms 2016 gada. Man ir tieši 2 mēneši laika.



#1 Beauty day and relax day for me. I want a new hairstyle, so I need to attend hairdresser. Before labor I want to attend cinema and restaurant. I know that these will be things I won't be able to do for a long time.
#1 Skaistuma un lutināšanas rituāli pirms dzemdībām. Gribu jaunu frizūru, jau pierakstījos pie friziera un nākamnedēļ būšu skaista grūtniecīte. Noteikti vēl gribu apmeklēt zobu higiēnistu, aiziet uz kino/teātri un vismaz 1 reizi uz restorānu. Zinu, ka šīs lietas pēc tam noteikti ilgi vēl nevarēšu darīt.

#2 Make an Advent calendar for my son. Last year I made one, and he was so happy to open some small presents or snacks each day. It is worth to do this. Joy and happiness for kids!
#2 Sagatavot Adventes kalendāru dēliņam. Pagājušo gadu pirmo reizi taisīju adventes kalendāru, ur katrai dienai ieliku kādu gardumiņu un ik pa dažām dienām arī kādu sīku mantiņu. Atceros, cik dēliņš bija priecīgs. Katru dienu nākot mājās no bērnu dārza prieks bija neviltots. Šogad to nevar neatkārtot.

#3 Make handmade Christmas gift for my family. I want to make them myself and nicely wrap them.
#3 Sagatavot Ziemassvētku dāvanas mīļajiem. Dāvanām vēlams jābūt pašas gatavotām. Pēc tam skaisti sasaiņotām.

#4 Last tasks for ZanziBach before little break. I want to make one more mini collection of One of a kind baby and kids clothing pieces. They will be ready to ship items and added to my shop only after all collection will be ready. So I can sell them also after birth.
#4 Sadarīt pēdējos darbiņus priekš ZanziBach pirms nelielā pārtraukuma. Lai es lēnām varētu turpināt vadīt savu veikaliņu arī pēc dzemdībām, esmu ieplānojusi izveidot vēl vienu mini apģērbu kolekciju, kur būs tikai apģērbi vienā vai dažos eksemplāros. Taisos tos visus sašūt un tikai tad piedāvāt iegādāties manā veikalā. Tā kā pēc mazulīša piedzimšanas pasūtījumiem nevarēšu veltīt laiku, tad vismaz šobrīd esmu izdomājusi, ka šūšu tad, kad man būs laiks un šūšu visu jau gatavu un pēc tam došu jums iespēju iegādāties no jau gatavā.

#5 Baby bump photo session. I want to capture these precious moments in my life. I think December will be just right to do it!
#5 Puņča fotosesija. Noteikti, noteikti gribu skaistas puņča bildes. Šo gribu izdarīt decembrī, pirms pēdējā grūtniecības mēneša.

#6 Sewing for myself. I want to sew some more clothes for myselft for last maternity month and also for my upcoming motherhood.
#6 Sašūt sev. Vēlos sev sašūt vēl dažus universālus apģērba gabalus, kurus varētu nēsāt pēdējā grūtniecības mēnesī, kā arī, kuri derētu pēc tam barojot mazuli.

#7 Sewing for by baby boy. I want to sew some more cute clothes for my little baby boy. I also started to knit a cardigan for him, so I need to finish it.
#7 Sašūt vēl drēbītes gaidāmajam mazulītim. Šo to jau protams esmu sašuvusi, bet plānā ir vēl daži skaisti apģērba gabaliņi. Kā arī esmu iesākusi adīt viņam jaciņu, to noteikti ir jāpabeidz.

#8 Make the last shopping for baby. I need to buy some last items and clothes for my baby. Later I will share the list how I prepared for my baby to come.
#8 Sapirkt trūkstošās lietas pūriņam. Vēlāk noteikti blogā dalīšos ar idejām, kā es sagatavoju savu mazuļa pūriņu un kas no tā visa mums tiešām bija nepieciešams.

#9 To set up our bedroom for baby. I need to make our bedroom comfortable for us and baby.
#9 Pārkārtot un iekārtot guļamistabu, lai mums būtu ērta auklēšanās.

#10 I need to take prenatal and breastfeeding courses.
#10 Iziet pirmsdzemdību kursus un krūts barošanas kursus.

#12 Eat healthier. I eat rather healthy but my maternity hormones ask me to eat sweets, chocolate and cakes. I will try to avoid them or make some alternative healthy sweets instead.
#12 Ēst veselīgāk. Ikdienā jau cenšos ēst veselīgi, bet grūtniecība un hormoni prasa savu un diemžēl man grūtniecības laikā ļoti kārojas saldumi, kūciņas, bulciņas, šokolādītes. Mēģināšu šos pēdējos mēnešus vairāk pagatavot sev veselīgos našķus nekā lietošu neveselīgos.

#13 Sport 3x per week. To stay healthy and get in good shape before labor I like to exercise. I started to exercise 3x per week and will try to do it for next 2 month. On Tuesdays I take BodyART, on Thursday gymnastics for pregnant woman and on Saturdays specialized water aerobics for pregnant women. Feeling wonderful!
#13 Sportot 3x nedēļā. Lai pienācīgi sagatavotos dzemdībam man ir nepieciešamas fiziskās aktivitātes. Šobrīd vingroju 2x nedēļā, bet nu sāku vingrot 3x nedēļā: otrdienās BodyART nodarbības, ceturtdienās grūtnieču vingrošana un sestdienās grūtnieču ūdensaerobika. Jūtos lieliski!

#14 Take an online class Sketchbook stories by Alisa Burke. I bought an online class Sketchbook stories by Alisa Burke. It will be available from December 15.  So I will dive into this course at the end of this year and will chill on my sofa and will sketch new ideas.
#14 Alisa Burke sketch book series kursi. Esmu iegādājusies "online" kursus Sketchbook stories by Alisa Burke un tie būs pieejami sākot no 15. decembra. Tā ka gada beigās biežāk sēdēšu savā dīvānā un skicēšu jaunas idejas.

#15 Make a plans for Year 2016. I will use Your Best Year 2016 to look back to the year 2015 and set new goals and plans for Year 2016.
#15 Gada plāns 2016. gadam. Pārskatīt personīgo un profesionālo 2015 gadā sasniegto un uzraksīt savu plānu 2016 gadam izmantojot Your Best Year 2016. Esmu jau iegādājusies un šis plāns ir neticami lielisks!!!

#16 Make some more blogposts. 
#16 Attīstīt savu blogu un publicēt vēl kādu ierakstu.

I hope I will make it!
Ļoti ceru, ka šo sarakstu man izdosies izpildīt un grūtniecības sagurums neņems virsroku.

2 comments:

  1. I feel the "completeness" + "readiness" this list will create! Hope it's all going well for you, and thanks so much for linking up!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I am doing great and already completed some points from the list :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...