28/04/2016

NAMED KIELO WRAP DRESS IN LINEN / MANA MĪĻĀKĀ LINA KLEITA

This is one of my favorite dresses I have ever made. I made it in summer of year 2014 and worn it already 2 summers. So much nice moments and memories I had experienced in this dress. Trip to the Tenerife and Paris, warm summer holiday evenings and even pregnancy month. It is super comfortable and I truly recommend it to take with you in vacation. Best dress for hot summer and long walks!
-----------------------
Šī ir viena no manām mīļākajām un visvairāk nēsātajām pašas šūtajām kleitām. Uzšuvu es to 2014 gada vasarā un esmu nēsājusi jau 2 sezonas. Tik daudz jauku brīžu piedzīvots tajā: ceļojums uz Tenerifi uz Parīzi, siltās vasaras dienas un vakari un pat grūtniecības mēneši. Nēsājot ar punci es to sēju nevis uz priekšu, bet uz aizmuguri. Žēl, ka nav neviena bilde uzņemta.

Wacation in Tenerife / Atvaļinājumā Tenerifē
This is Kielo Wrap dress I made using Named pattern. I used natural linen fabric so it is just right for hot summer days. As far as I can remember I adjusted the length and made it shorter as in the pattern. This is really easy to make and awesome pattern. And I want to make one in jersey too, but not in this season. As I am now breastfeeding my baby, this is not the breastfeeding friendly dress and for this season need to be stored in the closet.
--------------------------
Kleitai izmantoju Named piegrieztņu kompānijas piegrieztni Kielo Wrap dress. Kleita šūta no plāna lina auduma un ir elpojoša un piemērota karstajām vasaras dienām. Tā ir salīdzinoši vienkārši un ātri uzšujama. Vienīgā izmaiņa, kuru veicu, bija garuma saīsināšana. Nākotnē gribētu uzšūt vēl kādu no trikotāžas auduma, bet laikam ne šajā sezonā. Tā kā šobrīd baroju mazuli, tad šī nebūs no barošanai draudzīgajām kleitām un šajā sezonā būs jānoglabā skapī.


Even my hair has grown by the years / Mani mati pa šo laiku ir paspējuši ataugt

First photo taken in this dress for Instagram / Šī šķiet bija pirmā bilde ar gatavo kleitu, bildeju Instagrammam

Take a rest in the park in Paris / atpūšamies Parīzes parkā
If you are in Paris, you should read the Milk magazine / Ja esi Parīzē, tad ir jālasa žurnāls Milk

Fabric: 100% linen, made in Lithuania
---------------------
Piegrieztne: Kielo Wrap Dress no piegrieztņu kompānijas Named
Audums: 100% lins, ražots Lietuvā

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...