25/04/2015

Do you know who made your clothes? / Vai Jūs zināt, kurš ir radījis apģērbu, kuru nēsājat?

Today is Fashion Revolution Day! Today we try to create more sustainable future for fashion. Take a moment and consider where your clothes came from and who made them. 
I make kids clothes and I am designer, creator and maker behind my kids clothing brand ZanziBach.
-------------------------
Šodien ir modes pārmaiņu diena! Šajās dienās mēs cenšamies veidot atbildīgu attieksmi pret modi un apģērbu. Apstājies un padomā vai Tu zini, kas ir radījis un šuvis tavas drēbes? Vai tie ir vergi, vai arī aiz jūsu apģērba stāv atbildīgs radītājs. Vai zini, kur ir ražots Tavs apģērbs, kas to ir radījis un no kādiem materiāliem tas ir radīts? Ja arī par to līdz šim nekad neesi aizdomājies, šodien ir tā diena, kad vari par to padomāt un apsvērt vai un cik tas ir svarīgi Tev!
Kopš pati radu apģērbu (jau no saviem padsmit gadiem), es par to domāju bieži. Viens no svarīgākajiem aspektiem iegādājoties sev drēbes ir dabīgs un kvalitatīvs materiāls, kvalitatīvi nostrādātas vīles un sajūtas, kuras sniedz šis apģērbs.
Un lūk, arī šodien, es šuju bērnu drēbes, esmu gan dizainere, gan konstruktore, gan šuvēja savam bērnu apgerbu zīmolam ZanziBach!




Our organic fleece pants are made from very good quality cotton fleece / ZanziBach organiskā flīsa bikses ir šūtas no ļoti kvalitātīva 100% organiskā flīsa.
All our linen garments are made from best Lithuanian and Latvian linens / Visi mūsu lina bērnu apgērbi ir šūti no augstvērtīga Lietuvā un Latvijā ražota lina auduma.
Inside out - attention to details and clean finish! / Apģērba iekšpuse - interesantas detaļas un tīra apstrade


2 comments:

  1. Forši! Tik tīri nostrādātas vīles :) Būs jāpameklē internetā vēl citi raksti ar #whomademyclothes !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies! te vairāk info par šo akciju http://fashionrevolution.org/ ;)

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...