25/07/2013

ONE OF A KIND BOYS PANTS AND OFFICIAL WEAR BOYS SHORTS / BIKSES 1 EKSEMPLĀRĀ UN SOLĪDIE PUIKU HARĒMŠORTI

It is quite a long time since my last post. But I have a excuse. My husband had on vacation and so do I keep my sewing things on half-time. But I am back.
I have one unique linen/cotton blend boys pants on my Etsy shop. One pants already sold, but one Size US 1.5 (EU 86) has left. Have a look HERE.
-----
Diezgan ilgs laiciņš pagājis no iepriekšējā ieraksta, bet man ir attaisnojums. Vīra atvaļinājums un tādejādi arī es savām šūšanas dienām iedevu pusslodzīti :) Bet esmu atpakaļ un šo to sadarījusi. 
Man ir unikālas lina/kokvilnas zēnu bikses, izmērs 86. Vienas jau tika pie īpašnieka, bet vienas vēl ir palikušas. Šīs pieejamas tikai Etsy, skaties ŠEIT.


Some time ago one client from Saudi Arabia asked me for a custom order for my harem shorts in black, white or navy blue. Finally she did not order because she needed these shorts in specified date but it was no time to manage to ship the package. But I decided to fill my shop with black and white kids linen haremshorts. And Ta da!!! Next day already one sale of them to Israel. Happy about my first client from Israel :)
Have a look HERE.
-----
Kādu laiciņu atpakaļ kāda kliente no Saūda Arābijas lūdza man uzšūt melnus, baltus vai tumši zilus harēmšortiņus. Beigās pasūtījumu tomēr neveica, jo tos viņai vajadzēja uz noteiktu datumu, bet nebija tik daudz laika, lai nogādātu paciņu. Bet tomēr izlemu šādus solīdākas krāsas šortiņus piedāvāt arī saviem pircējiem. Lūk melni un balti lina harēmšorti ETSY VEIKALĀ. Un te MEISTARDARBĀ. Vari izvēlēties melnus vai baltus.
Un kāds prieks, nākamajā dienā jau šortiņiem uzradās pircēja no Izraēlas. Priecājos par manu pirmo klienti no Izraēlas.



2 comments:

  1. Man ir liels prieks par taviem panākumiem!

    ReplyDelete
  2. "Get ready for outdoor excitement with our comfortable and trendy Boys Shorts, designed to keep up with their active days."

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...