29/10/2014

NANI IRO QUILTED GIRLS DRESS I FELL IN LOVE / NANI IRO STEPĒTĀ MEITIŅU KLEITIŅA KURĀ IEMĪLĒJOS

I love making one of a kind clothes! I had little bit free time between orders, so I combine fabrics I had at home and made this heirloom girls dress to fell in love with!
----------------------------------------------
Man patīk šūt ko īpašu, tikai vienā ekseplārā! Starp pasūtījumiem gadījās kāds brīvāks brīdis. Izrevidēju savu audumu skapi un no esošajiem audumiem, sakombinēju un sašuvu šo īpašo meiteņu kleitiņu, kurā iemīlējos!

It is made from Nani Iro double gauze insulated with one layer batting and lined with spectacular bright yellow linen. For skirt part and sleeves I used linen and cotton mix fabric, so it is fully made from natural materials. 
If I had a doughtier I would leave it for myself, but I had not. So if you fell in love with it us much as I do, you can buy it in my etsy shop. It will fit for a girl about 2-4 years old.
---------------------------------------------------------

Tā ir šūta no Japāņu dizainera Noami Ito Nani Iro kolekcijas kokvilnas auduma, kura auduma tipa nosaukumu latviski nemaz nezinu (angliski tas ir double gauze), kas ir it kā 2 plānas auduma kārtas savienotas kopā. Kleitas augšdaļu siltināju ar vienu kārtu siltinājumu un nostepēju, oderei izmantoju koši dzeltenu lina audumu. Dubultai svārku daļai un piedurknītēm izmantoju kokvilnas un lina audumu.
Ja man būtu meitiņa, noteikti šo kleitiņu atstātu pašiem. Ja esi iemīlējusies tik pat ļoti cik es, tad kleitiņa ir pieejama iegādei manā etsy veikalā. Tā derēs meitenei aptuveni no 2-4 gadu vecumam. Atceries par atlaižu kodu latviešiem (LATVIETIM20), lai iegūtu 20% atlaidīti.








15/10/2014

DIY FABRIC SIZE LABELS / KĀ PAŠAM UZTAISĪT IZMĒRU ETIĶETES APĢĒRBAM


Yes, kids clothes I sew needed a size labels! Also my clients started to ask for them. It is little bit too expensive for me to order them now, so I made them myself.

If you want to make your own, you will need:
  • Cotton ribbon (I bought it on Etsy)
  • Number or letter stamps, depends what size you need (I bought it on Etsy, you can buy these number stamps here)
  • Fabric ink for stamps (bought somewhere on ebay)
  • Iron
------------------------------------------------------------
Jau labu laiku manis šūtajām drēbītēm prasījās pēc izmēru etiķetēm, arī klienti sāka prasīt. Mani šūšanas apjomi vēl nav tik lieli, lai saprastu, kuriem izmēriem man nepieciešamas vairāk vai mazāk etiķetes. Tā nu bija jārīkojas, lai pēc vajadzības tās varētu izveidot pati.

Lai izveidotu šadas izmēru etiķetes, nepieciešams:
  • Kokvilnas lenta (pirku Etsy)
  • Ciparu zīmodziņi (savējos pirku Etsy, tieši šie vairs nav pieejami, bet var nopirkt tikai ciparu komplektu pa lētam naudiņām šajā pašā veikalā te)
  • Auduma krāsa zīmodziņiem (pirku ebayā)
  • Gludeklis

meterials you need / izmantotie materiāli

cut the ribbon the size you need and stamp the size / nogriez lenti vajadzīgajā garumā, parloki un uzspied izmēru, kāds vien nepieciešams
iron it / nogludiniet ar karstu gludekli

Ready to use / Gatavas piešūšanai

and here is result on boys cord pants / un lūk rezultāts puišu biksēm

10/10/2014

HAREMSHORTS FOR SALE / HARĒMŠORTU IZPĀRDOŠANA

Only on my Etsy shop 30% off select haremshorts style and size.
All items are ready to ship.
While supplies last.

Please do not apply any coupon codes, if you buy these! Because these already are discounted items!

--------------------------
Tikai manā Etsy veikalā 30% atlaide atsevišķiem harēmšortiem. Krāsas un izmēri limitēta daudzumā.
Visi šorti ir gatavi izsūtīšanai.
Akcija, kamēr prece veikalā!

Ja pērkat šos akcijas šortus, lūdzu, neizmantojiet esošos kupona kodus, jo šīs jau ir prece ar atlaidi!

09/10/2014

ZanziBach FIRST CRAFT FAIRS / ZanziBach PIRMIE TIRDZIŅI

It was hard for me to apply for my first craft fair. There was lots of excuses - no time to prepare and apply and fear about customer. 
In early August ZanziBach finally attended its first craft fair at Kalnciema square. We had 2 more craft fairs last Saturday and one before. I am very pleased because the interest was quite big. There were lot of people who came and already new what they want to buy, because they already found out about us on the Internet.  My best selling items were boys corduroy bow ties, corduroy harem pants and warm fleece pants.
3 successful craft fairs ended and I will be working now to develop my online store and Etsy store, and I already open the shop in German website DaWanda.
------------

Es ilgi nevarēju saņemties, bet velti. Varbūt vajadzēja jau ātrāk, bet vienmēr kaut kas aizkavēja, laika trūkums sagatavoties, saņemties, pieteikties un aizbraukt kāarī bailes vai būs interesenti un pircēji.
Augusta sākumā ZanziBach beidzot piedalījās savā pirmajā tirdziņā - Kalnciema kvartāla amatnieku tirdziņā. Pirms riktīgais aukstums vēl nav atnācis arī nesen bijām vēl 2 tirdziņos, tai pat vietā, bet nu jau ar rudenīgākām precēm.
Interese bija diezgan liela, par ko man ir liels prieks. Un par ko īpaši priecājos, ka bija daudzi, kas nāca speciāli un jau zināja, ko vēlas iegādāties, jo sociālajos tīklos bija izlasījuši, ka ZanziBach būs tirdziņā. Secināju, ka ir cilvēki, kuri pilnīgi noteikti grib preci pirkt klātienē, viņiem vajag apčamdīt, redzēt dzīvē vai vienkārši viņi nav no tiem, kas iepērkas internetā.
3 veiksmīgi tirdziņi aizvadīti, nu var turpināt attīstīt savu interneta veikalu un Etsy veikalu, starp citu atvēru arī veikaliņu vācu saitā DaWanda. Uz auksto periodu gan domāju paņemšu brīvu no tirdziņiem, ja nu vienīgi kādās iekštelpās pirms svētkiem.
Tā ka tuvakajā laikā no ZanziBach gaidiet aktivitati manā šūšanas istabā un interneta tirdzniecībā. Bet uz pavasari domāju, ka atkal atsāksim tirgoties arī tirdziņos.

ZanziBach booth and me / ZanziBach stendiņš un es


My friend and helper assists me on craft fair / Mana draudzene un lieliska palīdze tirdziņā

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...