09/10/2014

ZanziBach FIRST CRAFT FAIRS / ZanziBach PIRMIE TIRDZIŅI

It was hard for me to apply for my first craft fair. There was lots of excuses - no time to prepare and apply and fear about customer. 
In early August ZanziBach finally attended its first craft fair at Kalnciema square. We had 2 more craft fairs last Saturday and one before. I am very pleased because the interest was quite big. There were lot of people who came and already new what they want to buy, because they already found out about us on the Internet.  My best selling items were boys corduroy bow ties, corduroy harem pants and warm fleece pants.
3 successful craft fairs ended and I will be working now to develop my online store and Etsy store, and I already open the shop in German website DaWanda.
------------

Es ilgi nevarēju saņemties, bet velti. Varbūt vajadzēja jau ātrāk, bet vienmēr kaut kas aizkavēja, laika trūkums sagatavoties, saņemties, pieteikties un aizbraukt kāarī bailes vai būs interesenti un pircēji.
Augusta sākumā ZanziBach beidzot piedalījās savā pirmajā tirdziņā - Kalnciema kvartāla amatnieku tirdziņā. Pirms riktīgais aukstums vēl nav atnācis arī nesen bijām vēl 2 tirdziņos, tai pat vietā, bet nu jau ar rudenīgākām precēm.
Interese bija diezgan liela, par ko man ir liels prieks. Un par ko īpaši priecājos, ka bija daudzi, kas nāca speciāli un jau zināja, ko vēlas iegādāties, jo sociālajos tīklos bija izlasījuši, ka ZanziBach būs tirdziņā. Secināju, ka ir cilvēki, kuri pilnīgi noteikti grib preci pirkt klātienē, viņiem vajag apčamdīt, redzēt dzīvē vai vienkārši viņi nav no tiem, kas iepērkas internetā.
3 veiksmīgi tirdziņi aizvadīti, nu var turpināt attīstīt savu interneta veikalu un Etsy veikalu, starp citu atvēru arī veikaliņu vācu saitā DaWanda. Uz auksto periodu gan domāju paņemšu brīvu no tirdziņiem, ja nu vienīgi kādās iekštelpās pirms svētkiem.
Tā ka tuvakajā laikā no ZanziBach gaidiet aktivitati manā šūšanas istabā un interneta tirdzniecībā. Bet uz pavasari domāju, ka atkal atsāksim tirgoties arī tirdziņos.

ZanziBach booth and me / ZanziBach stendiņš un es


My friend and helper assists me on craft fair / Mana draudzene un lieliska palīdze tirdziņā

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...