17/09/2013

WEEKEND WALK AT MOORLAND CENAS / BRĪVDIENU PASTAIGA CENAS TĪRELĪ

At the weekends we took a walk at moorland Cenas. Little sunshine was missed but it was quite good weather to take a walk on the moor pathway. So beautiful landscape! I just wanted to stop and watch this beauty.
Our little Karlis is so active boy so I wondered that he almost did not get of pathway.
Here is our gorgeous photos!
-----
Brīvdienās bijām aizbraukuši pastaigāties pa Cenas tīreļa takām. Varbūt nedaudz pietrūka saulītes, bet citādi bija sauss un piemērots laiciņš, lai dotos purvā. Uzsākot ceļu pa taku bija sajūta, ka gribas apstāties, vienkārši apsēsties un skatīties, skatīties uz šo mežaini purvaino, brīnišķo ainavu. Neskatoties uz to, ka mazais Kārlēns ir dikti aktīvs un kustīgs, no takas gandrīz nenovirzījās. Par laimi purvs nebija arī tik slapjš, lai uzreiz tajā iegrimtu. 
Bildēs, skaistums, kuru saskatījām!


  

 Kad nedaudz kāja aizņeras, draugs nāk skatīties, kas noticis

Pathway is about 5km long, so Karlis is little bit tired of walking. 
-----
Tā kā takas garums ir 5km un mazam cilvēkam var pietrūkt spēka, labi, ka blakus ir mammas pleci 


Little rest before going back
----
Nedaudz atpūtas pirms doties atpakaļ

13/09/2013

NEW JERSEY HAREMPANTS, LEGGINGS AND BOW TIES FOR YOUR KIDS

I made some new models for kids comfy pants. Here is soft cotton jersey harempants with colorful knee patches and with pockets. Chose your detail color: red, yellow or turquoise blue.
Here on Etsy.
-----
Esmu nedaudz pastrādājusi un piedāvājumā ir parādījušies daži jauni bikšu modeļi. Lūk mīkstas trikotāžas harēmbikses puikām un meitenēm ar krāsainām manžetēm un ceļu ielāpiem. Apdares krāsu vari izvēlēties: sarkanu, dzeltenu vai tirkīzzilu.








Some new colorful toddler leggings with knee patches, by them on Etsy.
-----
Daži jauni legingi ar ceļu ielāpiem. Pēc Meistardarbā.





Remember our gorgeous boys corduroy pants? I made coordinated bow ties to match the pants! Just add a bow tie to your garment and it gives a new look! By them here on Etsy!
-----
Vai atcerieties super ērtas un stilīgās velveta puiku bikses? Komplektā pie tām, nu jūs varat iegādāties pieskaņotu tauriņu! Pievieno tauriņu un svētku tērps Jūsu puikam gatavs! Pērc meistardarbs veikaliņā!




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...