13/02/2013

SPRING IS AROUND THE CORNER / TUR JAU VIŅŠ NĀK - PAVASARIS!


I have some new items in my Etsy shop. Natural linen boys scarf (girls also can wear it). And it is so spring, so Easter and so funny. There is full of Easter bunnies in yellow, green and blue colors. Each bunny is blockprint with my hands.
Linen is one of my favorite materials. It is hygienic, breathable and wrinkles beautifully.  I love wrinkles on linen scarfs, it gives a wild look. Linen fabric makes a good microclimate of the skin and has good absorption of moisture. 
Hurry up and get the scarf with yellow and blue bunnies or yellow and green bunnies. Spring and Easter is around the corner!!!
-----
Esmu papildinājusi savu Etsy veikaliņu ar dažām jaunām precēm. Dabiskas lina puiku šalles (meitenes arī drīkst nēsāt). Tās ir tik pavasarīgas, tik Lieldienīgas un tik jautras. Pilns ar krāsainiem Lieldienu zaķiem - dzeltenā, salātzaļā un zilā krāsā. Katra zaķēna nospiedumu esmu veidojusi ar savām rokām.
Lins ir viens no maniem mīļākajiem materiāliem. Lins ir higiēnisks, elpojošs un skaisti burzās, kas it sevišķi šallēm piešķir savu šarmu. Tas ļauj ādai elpot un ļoti labu uzsūc mitrumu.
Pasteidzies, te ir šallīte ar dzeltenajiem un zilajiem zaķiem un te ar dzeltenajiem un zaļajiem. Pavasaris un lieldienas ir te pat aiz stūra!!!








05/02/2013

BOYS BE READY TO DRESS UP! / PUIŠI ESIET GATAVI, SAĢĒRBSIMIES!?

Google+
Hi, my name is Zanda, I am from Latvia and I recently opened my Etsy shop ZanziBach. It is handmade, homemade clothing for boys in small quantities. It is simple design where retro is mixed with modern style.
And this is my new blog where I will show you behind the scenes of my shop, share my inspiration and some daily life.
Welcome to my new world and I hope you and your boys will be happy with my clothing!
Get look in my About page and my shop.
-------
Sveiki! Mani sauc Zanda un iespējams mani jau pazīstat no http://radosapuse.blogspot.com. Nu esmu jaunā līmenī un atvērusi savu puiku apģērbu Etsy veikaliņu. Latviešu puiku mammas pagaidām mani var meklēt Meistardarbā (šeit arī par draudzīgākām cenām lv maciņam) vai arī lasīt blogu un rakstīt man e-pastus.
Tātad ZanziBach ir manām rokām mājās radīts puiku apģērbs limitētā daudzumā kā arī unikāli eksemplāri. tas ir vienkāršs dizains ar nelielu retro pieskaņu. Vienvārdsakot modernā un retro sajaukums.
Šis ir mans jaunais blogs, kur rakstīšu par ZanziBach aizkulisēm, dalīšos iedvesmā un kādā sadzīves ainiņā.
Laipni aicināti manās jaunajās mājās un ceru, ka jūs un jūsu puikas būs laimīgi manis radītajos tērpos!
Ieskaties Par sadaļā un veikalā.


Follow my blog with Bloglovin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...